Disclaimer van de Sieraderij

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de website www.sieraderij.nl . Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
De Sieraderij spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat informatie onjuist/onvolledig is.

Alle informatie op de website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend en de Sieraderij is op geen enkele wijze aansprakelijk voor onjuistheid/onvolledigheid. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- of programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Een order/bestelling gebaseerd op dergelijke fouten dient als nietig te worden beschouwd.

Beschikbaarheid en wijzigingen
De informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij doen ons best om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

De Sieraderij, 21 december 2020

Scroll naar boven