Retour

Beste klant,

De Sieraderij hoopt dat je tevreden bent met je bij ons aangeschafte artikel(en). Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kun je je aankoop retourneren. Je krijgt dan het totaalbedrag van je aanschafkosten (artikelprijs + oorspronkelijke verzendkosten) teruggestort.

Voor retourneren gelden bij de Sieraderij onderstaande voorwaarden:

  1. Je kunt alleen een artikel retourneren dat niet door jou gebruikt of beschadigd is.
  2. Meld ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling dat je het artikel wilt terugsturen. Gebruik hiervoor dit formulier.
    Let op: de gegevens die je op het formulier opgeeft dienen correct te zijn. Formulieren met onjuiste gegevens (IBAN, ordernummer, aankoopdatum) kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Een reden voor je retourzending hoef je niet op te geven (maar we stellen het zeer op prijs als je dit wel doet).
  3. Je hebt vanaf het moment dat je bij ons je retour hebt aangemeld 14 dagen de tijd om de retourartikelen naar ons terug te sturen.
  4. Verpak je retourzending in de originele verpakking.
  5. Retouradres: De Sieraderij – Azaleastraat 27 – 6663DE Nijmegen
  6. De kosten voor verzending van het te retourneren artikel zijn voor jouw rekening. Vrijwel alle sieraden die wij verkopen kun je binnen Nederland verzenden als brievenbuspost (met Track & Trace door PostNL: € 4,10 – prijswijzigingen voorbehouden).
  7. Lever je pakje in bij een PostNL-pakketpunt. Bewaar het verzendbewijs wat je ontvangt van het verzendbedrijf goed.
  8. Let op: de verantwoordelijkheid voor de verzending van je retour ligt bij jou. Hoewel je vrij bent om een andere verzendwijze te kiezen dan hierboven beschreven, raden wij je met nadruk aan een verzendwijze met Track & Trace te gebruiken. Daarmee kun je bij zoekraken van je pakket terecht bij de pakketdienst. Ook is het verstandig om voor verzending foto’s te maken van je retour-product en ingepakte pakketje.

Zodra wij je retourzending binnen hebben, maken wij binnen 14 dagen na de datum waarop je de retour hebt aangemeld het totaalbedrag van de aankoopkosten aan je over.

Scroll naar boven